Stand van zaken Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant

//Stand van zaken Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant

Stand van zaken Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant

Wij zijn blij te kunnen meedelen dat de opdracht voor het regionale zonnepanelenproject gegund is. Op vrijdag 2 maart vond de officiële ondertekening tussen 12 gemeenten uit de regio en serviceprovider Tautus plaats. Wij vinden het spijtig te moeten meedelen dat dit regionale project vertraging heeft opgelopen vanwege wettelijke regels rondom aanbesteding. Daar heeft de gemeente geen invloed op.

Aanmelden nog steeds mogelijk
Hebt u zich nog niet ingeschreven voor meer informatie, dan kan dat nog steeds! Via www.degroenezone.nl kunnen mensen zich aanmelden voor meer informatie.

Informatiebijeenkomst
Er komt een informatiebijeenkomst waarop iedereen die zich heeft ingeschreven meer informatie krijgt over de zonnepanelen, de voorwaarden en de inschrijving. Daarnaast geven we op deze bijeenkomst informatie over de duurzaamheidsleningen die de gemeente separaat aanbiedt. De duurzaamheidsleningen zijn nieuw in Laarbeek en kunnen ingezet worden voor de aanschaf van zonnepanelen of andere duurzame investeringen aan uw huis. U kunt dus een combinatie maken tussen de zonnepanelenlening en de duurzaamheidsleningen.

Houd deze website in de gaten voor informatie over het project.

Regionaal zonnepanelenproject De Groene Zone van start

By |2018-03-07T09:19:02+00:00maart 2nd, 2018|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Stand van zaken Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant